miercuri, 15 septembrie 2010

Luna Nouă şi Luna Plină în semne




Luna Nouă sau Luna Plină în Berbec este bună pentru acţiuni care necesită energie şi dinamism şi pentru a demara noi proiecte, cum ar fi de exemplu să mergem la sală de sport.
                Luna Nouă sau Luna Plină în Taur este un moment excelent pentru a vă elibera de temeri şi a face un control medical din cap până în picioare, cu accent pe problemele endocrine.
                Luna Nouă sau Luna Plină în Gemeni este un moment foarte bun pentru comunicare, pentru a-i face pe ceilalţi să înţeleagă de ce trebuie să începem mai întâi prin a ne schimba pe noi abia apoi pe ceilalţi. Sunt indicate curele cu fructe de primăvară.
                Luna Nouă sau Luna Plină în Rac este un moment bun pentru conceperea unui copil, pentru sporirea atenţiei asupra relaţiilor de familie, pentru reculegerea în mijlocul naturii.
                Luna Nouă sau Luna Plină în Leu este un moment bun pentru verificarea stării de sănătate, pentru a acorda mai multă atenţie inimii dacă acestea există sau pentru un control de rutină a acesteia dar şi pentru a vedea care este calitatea sângelui.
                Luna Nouă sau Luna Plină în Fecioară este bună pentru făcut analize, începutul unei cure de slăbire de scurtă durată, transferul atenţiei asupra unei alimentaţii echilibrate şi nu austere.
                Luna Nouă sau Luna plină în Balanţă este un moment excelent pentru a promova echilibrul şi pentru a ridica standardul propriei sănătăţi dar şi pentru a da{ o nouă drum liber creativităţii...în bucătărie.}
                Luna Nouă sau Luna Plină în Scorpion este un moment bun pentru sexualitate şi bineînţeles pentru conceperea unui copil.
                Luna Nouă sau Luna Plină în Săgetător este un moment excelent pentru purificare ficatului şi a pancreasului.
                Luna Nouă sau Luna Plină în Capricorn aduce momentul pentru realizarea ambiţiilor,  acum puteţi începe curele de slăbire de cursă lungă.
                Luna Nouă sau Luna Plină în Vărsător este un moment în care totul se petrece parcă mai uşor , vă pune în evidenţă originalitatea putând ajunge chiar la schimbări radicale în viaţa personală – un alt mod de alimentaţie, mesele la oră fixă, o reformulare a funcţiei nutritive.
                Luna Nouă sau Luna Plină în Peşti ajută la dezvoltarea intuiţiei, aduce protecţie astrală, putem începe cure de dezintoxicare a organismului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu